Verbeter de veiligheid in je huis door investering in slimme beveiliging

Versterk de beveiliging in je woning door middel van een slim alarmsysteem.

Waarom beveiliging

Voordelen slimme beveiliging

Een slim alarmsysteem kan niet alleen de kans op inbraak verminderen en afschrikken, maar bieden ook veel andere voordelen. Het systeem functioneert niet alleen voor deuren, ramen en beweging, maar kan ook bijvoorbeeld breuken in glas opsporen dankzij een slimme speaker.

Camera's

Een goed afgesteld camerasysteem zorgt ervoor dat de blinde plekken in en rondom de woning zichtbaar worden. wanneer gekoppeld aan het alarmsysteem, maakt dit de woning meer inzichtelijk.

Geautomatiseerd

Met automatisering schakelt het alarmsysteem zich automatisch in en uit, waardoor het niet vergeten kan worden. Het codepaneel is nog steeds beschikbaar, maar niet meer nodig.

Melders

Door het systeem te koppelen aan de rook, koolstofmonoxide en hitte melders ben je op tijd bewust van gevaar. Dit kan bijvoorbeeld een brand voorkomen.

Stel een beveiligde woonomgeving op: Het uitgewerkte plan voor een beschermde woning

Een passende offerte op basis van het oriënterende gesprek over jouw woningsbehoeften.

Een technische beoordeling van jouw woning voor soepele installatie.

Met een afspraak voor montage, garanderen wij een snelle installatie.

Na de installatie nemen we de tijd om alles met je door te nemen en de installatie uit te leggen, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

Nu kun je optimaal gebruik maken van de slimme beveiligings functies. Je huis zorgt ervoor dat je alarm automatisch aan-/uitgaat.

Mocht je de instellingen willen aanpassen, dan kun je dit zelf doen of we helpen je op afstand.

DE EERSTE STAP

Contact opnemen

Geef ons een korte beschrijving van jouw project op het gebied van beveiliging, zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen voor verdere afspraken.