logo_header

Alarmsysteem

Waarom een (slim) alarmsysteem?

Slimme alarmsystemen kunnen een inbraak voorkomen, afschrikken en hebben daar buiten ook nog veel meer mogelijkheden. Het systeem werkt niet alleen met deuren, ramen en beweging kijk bijvoorbeeld naar een smart speaker die gebroken glas kan detecteren.

Het systeem zorgt ervoor dat je rustig de woning kunt verlaten zonder omkijk. Toezicht houden via de app door middel van camera’s, bewegingssensoren, magneetsensoren, verlichting, etc.

Een slim systeem heeft daardoor veel meer mogelijkheden dan een traditioneel systeem, die vaak alleen door beweging en deuren kunnen afgaan.

Een geautomatiseerd alarmsysteem

Door automatisering schakelt het systeem zich automatisch in en uit. Het is daarom niet mogelijk om het alarmsysteem vergeten in te schakelen. Een codepaneel aan de muur is als nog mogelijk maar niet meer noodzakelijk.

Camerasysteem

Een goed afgesteld camerasysteem zorgt ervoor dat de blinde plekken in en rondom de woning zichtbaar worden. Gekoppeld aan het alarmsysteem, maakt dit de woning meer inzichtelijk.

Luchtvervuiling

Door het systeem te koppelen aan de rook, koolstofmonoxide en hitte melders ben je op tijd bewust van gevaar. Dit kan bijvoorbeeld een brand voorkomen.