logo_header

Smart Home

Waarom een smart home?

Slimme woningen worden met de dag populairder omdat er veel voordelen aan verbonden zijn. Zo is een smart home bijvoorbeeld tijd besparend, geld besparend, veiliger, rustgevend en natuurlijk handig om te hebben.

Toegang tot automatisering, gas- water- energie inzicht, vooraf ingestelde sfeer instellingen en nog veel meer. Energie besparende automatisering door alle lampen aan en uit te laten gaan in ruimtes waar niemand zich bevindt. Ook gaan de lampen uit als iedereen de woning heeft verlaten.

Wat is domotica?

Domotica is het verzamelwoord voor geautomatiseerde elektronische apparatuur in je woning, ook wel smart home of huis automatisering genoemd. Deze apparatuur zorgt ervoor dat je leven in huis makkelijker word.

Wat is home assistant?

Home assistant is het brein achter alle automatisering, beveiliging en UI. Home assistant is simpel gezegd een server thuis die alle apparaten aanstuurt.

Bij home assistant staat privacy en onafhankelijkheid vooraan, dit betekent dat er geen grote internet bedrijven mee kijken met wat er allemaal gebeurt thuis. Dit is uiteindelijk heel belangrijk en een pluspunt hiervan is dat het hele systeem werkt zonder actieve internetverbinding.

Smart home specialist

Als smart home specialist creëer ik jouw ideale omgeving, dit zorgt ervoor dat je hier zelf niet meer voor in hoeft te spannen. Ik doe al het programmeren, installeren en onderhouden van de woonomgeving zodat je er alleen nog maar van hoeft te genieten.

Ik kijk er naar uit om samen te bespreken hoe we het beste je omgeving slimmer, veiliger, groener en gemakkelijker kunnen maken. Vraag hiervoor gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan kijken we gelijk hoe we jouw omgeving kunnen afstellen!