logo_header

Integraties

Wat zijn integraties?

Integraties kun je zien als een soort extensie. In een webbrowser heb je bijvoorbeeld de extensie ad-blocker, ad-blocker is dan geïntegreerd in je browser.

Door systemen te integreren zorg je ervoor dat bijvoorbeeld je Sonos systeem kan praten met je deurbel of je lampen. Dit geeft veel vrijheid en mogelijkheden, door apparaten samen te laten communiceren creëer je een krachtig netwerk.

Standaard integraties: lampen, sloten of rolgordijnen zijn al bekend maar je kunt ook denken aan sproeiers, zonnepanelen en zonwering.

Zonnepanelen

Door zonnepanelen te integreren krijg je inzicht in hoeveel opgewekte stroom je verbruikt.

Automatisering koppelen aan de hoeveelheid stroom die is opgewekt, bijvoorbeeld de wasmachine starten als de zon vel staat.

(Rol)gordijnen / zonwering

Rolgordijnen of zonwering integreren is ideaal voor het vormen van een rustige sfeer overdag.

Slapen met gesloten gordijnen, rustig wakker worden met daglicht en automatisch zonwerend gedurende de dag wanneer nodig is.

Robotstofzuiger’s

Robotstofzuiger’s zijn ideaal in huis voor snelle huishouding of zelfs volledige huishouding.

Integratie met een robotstofzuiger zorgt ervoor dat de stofzuiger niet in de weg zit. De robotstofzuiger maakt schoon wanneer niemand in de buurt is.

Witgoed

Tegenwoordig zijn veel apparaten smart waardoor het ook geïntegreerd kan worden met je smart home. Sommige koelkasten kunnen zelfs je boodschappen bestellen als er iets bijna op is!

Lampen laten knipperen wanneer de wasmachine, droger of oven klaar is, bijhouden hoe vaak de koelkast geopend is geweest en hoelang.

En meer..

Er zijn nog veel meer mooie integraties die ik nog niet heb benoemd. Heb je specifieke wensen of vragen dan kijk ik voor je wat er mogelijk is, dan komen we er samen wel uit!

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!